Ungdomskollen: Mark Al-Haddad

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Mark Al-Haddad som berättar om sina tankar inför den kommande säsongen. Vi får även veta hans målsättningar för säsongen.

Ny säsong på väg att starta, hur känns det?
-Det känns väldigt bra, tycker att jag har utvecklats mycket på träningarna som vi hade under förra året. Jag känner mig redo att spela säsongen på ett bra sätt och dels har det varit mycket bra taktiskt i träningarna. Vi spelare har lärt oss saker som vi ska ha med i våra matcher. Jag ser fram emot att spela denna säsong efter all lärande i träningarna som vi har haft.

Hur tycker du att att din prestation var under förra året?
-Min prestation under förra året tycker jag var bra. Vi spelade 3-4-3 och när jag spelade min position som RWB så har jag gjort en massa bra saker. Jag har slagit inlägg, gjort överlappningar också skapat chanser till min lagkamrater. Jag har även fått utmana motståndarna och komma på avslut.

Vad vill du förbättra inför kommande säsong?
-Det jag vill förbättra mest är att när jag tappar bollen så ska jag agera snabbt och försöka ta tillbaka bollen direkt till laget. Jag har märkte att jag under förra säsongen inte agerade tillräckligt snabbt när jag tappade boll.

Vad är dina målsättningar inför året?
-Att göra bra ifrån mig och utvecklas så mycket som möjligt under säsongen. Jag hoppas även på att få ta klivet till upp till A-laget.