Ungdomskollen: Mariam Ahmad

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Mariam Ahmad född 2009 som spelar för FC Rosengård. Hon berättar om hur våren gått, sina egna och lagets målsättningar för resten av säsongen.

Hur tycker du att vårsäsongen gått för dig?
-Vårsäsongen har inte varit den bästa säsongen för mig. Har mer tagit säsongen som en uppvärmning för den kommande. Jag har varit med om mycket under denna säsongen som fått mig att tappa hoppet. Många från laget slutade och tränare slutade.

Vad är dina egna målsättningar för resten av säsongen?
-Mina målsättningar tränar jag upp inför kommande säsong. Denna säsongen är snart slut och jag tänker mer framåt. Jag vill få mitt lag att tänka positivt och inte bara tänka på hur resultaten blir. Att få mina kamrater att ha respekt och behandla varandra som en familj är också en av mina målsättningar. Jag kommer alltid ta fotbollen 100% seriöst om inte 110.

Vad är lagets målsättningar för resten av säsongen?
-Det är inte långt kvar av denna säsong, så laget tänker mer på kommande säsong. En vinst är alltid bra om inte att vinna en serie. Men träningarna påverkar allt, att komma på träningarna, prestera och komma med en bra inställning är en av de flera målsättningarna vi har.