Ungdomskollen: Mamadi Jadama Alvarez

Vi på Fotbollslivet.se har intervjuat Mamadi Jadama Alvarez som spelar för Älvsjö AIK:s P17-lag. Han berättar om deras start på seriespelet och om sin egen prestation.

Tuff start på denna säsong, hur ska laget göra för att vända?
-Starten på säsongen har varit tuff, det har varit en lång försäsong men fokuset har alltid varit där. Jag och mina lagkamrater är glada att äntligen vara igång. Vi har en spelidé som vi tillsammans med tränaren tror på. Det är en process, vi ska bara spela vårt spel och ha tålamod. Vi är en bra grupp och alla har mycket fotboll i sig. Vi behöver självklart jobba hårt, ha tålamod och disciplin så kommer resultaten att komma. Ibland är det små detaljer som gör att vi inte fått poängen och det är något vi går igenom gemensamt på träning. Vi litar på oss själva och serien kommer att jämna ut sig senare. Inget kommer gratis. Vi kommer kämpa in i det sista och det kommer vara tufft att möta
Älvsjö!

Vad har ni gjort bra hittills?
-Vi har spelat bra fotboll och gett alla vi mött en bra kamp. Självklart går vi för vinst i varje match och vi ger aldrig upp och kämpar alltid för varandra, vilket resultatet mot Lidingö visade sig där vi vänder 3-1 till 3-3 på bortplan. Vi hade även chans på ytterligare ledningsmål. Vi håller alltid fokuset uppe och ger alltid 100% och är lojala mot varandra.

Hur har din egen prestation varit hittills?
-Jag har haft en bra försäsong och personligen så har jag utvecklats mycket det senaste åren och är riktigt taggad att forsätta utvecklas på högsta nivå. Målvaktspositionen är speciell och jag ger alltid 100% i mina aktioner, ger stabilitet, styr och hjälper laget. Jag är lugn i mig själv och vet vad jag kan men det finns alltid utrymme att förbättras.