Ungdomskollen: Majkel Yacoub

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Majkel Yacoub född 2006. Majkel spelar för Vasalunds P06 Akademi och berättar hur våren varit för honom och hans lag. Han berättar även om vad hans målsättningar är för resten av säsongen.

Hur har våren gått för dig?
-Våren för mig har gått helt okej, det började dåligt för att jag var skadad och kunde inte ta i hundra procent. Nu lite senare har det löst sig och det går bra för mig och det är jag glad över.

Hur har våren gått för ditt lag?
-Våren för mitt lag startade bra och det har gått upp och ner, vi möter bra lag vissa matcher, vinner vissa matcher och förlorar. När vi förlorar så vet både tränarna och spelarna att de måste träna hårdare.

Hur kommer du träna under sommaren?
-Under sommaren kommer jag träna mycket för jag har inget prov eller något jag måste plugga till eller så, nu är det bara fotboll som gäller.

Vad är dina målsättningar för resten av säsongen?
-Lagets målsättning är att komma först i serien. När det gäller målsättningen för mig själv så vill jag vara i bra form och undvika skador.