Ungdomskollen: Maja Andrén

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Maja Andrén född 2007 som spelar för Kvarnsvedens IK F07. Hon berättar om hur hon kommer förbereda sig inför kommande säsong samt sina mål för säsongen 2022.

Försäsongen är igång, hur känns det?
-Det känns väldigt bra att försäsongen ska starta igång igen. Jag är jättetaggad på säsongen som kommer och jag har saknat våra träningar, matcher och cuper väldigt mycket. Det ska bli roligt med nya utmaningar under denna säsong, där man får testa på nya saker. Alla träningar med Dalarnas fotbollsförbund kommer bli utvecklande och lärorikt och jag ser fram emot en tuff och rolig säsong med laget.

Hur kommer du förbereda dig inför säsongen?
-Jag kommer förbereda mig bäst genom att äta bra, sova bra, dricka mycket vatten och träna. Har gymmat och tränat lite kondition under vintern, för att hålla mig igång och inte ligga efter så mycket när allt startar igång igen.
Vi har även haft olika slags träningar i vinter. Som fys, futsal, träning på konstgräs inne och ute. Dem träningarna kommer hjälpa hela laget att bli starkare i sommar och jag tror att vi har en chans att komma långt i olika cuper och matcher.

Vad är dina målsättningar för det kommande året?
-Mina kortsiktiga mål är att göra en bra och utvecklande säsong och lära mig mycket nytt. Även att vinna något stort med laget under säsongen. Att komma med på Dala lägret är ett av mina mål. Eftersom spelare som är födda 2007 ska åka på riksläger i år. Mina långsiktiga mål, först och främst är att komma med till rikslägret på bosön och sen vidare till landslaget. Det är mina mål och jag ser framemot att försöka nå mina mål.