Ungdomskollen: Mahad Rashid

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Huddinges Mahad Rashid som ger sin syn på laget och hans egen prestation från deras senaste match.

Vad tycker du om lagets prestation?
-Jag tycker att lagets insats mot Västerhaninge var helt okej, vi bjuder på första halvlek där västerhaninge gör 1-0. I den andra halvlek vaknar vi till lite och börjar rulla boll men i tredje halvlek tröttar vi ut Västerhaninge och gör två snabba mål.

Vad tycker du om din egen prestation?
-Min prestion var helt ok, jag kunde gjort det bättre men de positiva idag var att jag pratade bra med backlinjen, gjorde bra räddningar. Jag kunde varit bättre med mina passningar också men det här var långt ifrån min bästa prestationen.

Vad tycker du att laget ska ta med sig från denna match till er nästa?
-Det vi ska ta med oss från matchen är att inte underskatta lag och att vi måste träna på defensiva omställningar. Vi ska även ta med oss vår mentalitet och vår kämparglöd.

Vad tycker du att du själv ska ta med dig från denna match till er nästa?
-Det jag ska ta med mig från matchen är att jag pratade bra med backlinjen. Se till att slå säkrare passningar och att jag alltid ska stå på tå och vara beredd när bollen kommer.