Ungdomskollen: Lucca Rito

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Lucca Rito född 2007 som berättar om hur säsongen varit för honom själv och hur det gått för hans lag.

Säsongen är snart slut, hur skulle du summera din prestation?
-Jag tycker att jag hade en ganska bra säsong i år, där jag gjorde många mål och några assist. Jag hade lite otur i slutet då jag blev skadad och missade några matcher.

Hur skulle du summera lagets säsong?
-Vi hade en ganska stabil säsong där vi vann många matcher och gjorde många mål. Vi hade lite otur med skador över hela säsongen men sån är fotbollen.

Vad har du utvecklat mest under året?
-Mitt beslutsfattande har utvecklats mest under året. Jag har fattat mycket bättre beslut än jag gjorde i början av säsongen. Med bättre beslutsfattande så tycker jag att jag kan spela på flera olika positioner.

Hur kommer du träna under vintern för att utvecklas ännu mer?
Jag kommer träna mycket på min snabbhet för att bli ännu snabbare men jag kommer också gå till gymmet. Där kommer jag träna min styrka. Jag kommer träna med privata coacher för att se vad jag behöver utvecklas med samt fortsätta träna på mina skott för att bli ännu bättre.