Ungdomskollen: Liv Mörk

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Liv Mörk född 2013 som spelar för Hammarby Akademi F2012. Hon berättar om sina egna samt lagets målsättningar för säsongen.

Säsongen är igång, hur känns det?
-Säsongen känns bra, vi är ju ett nystartat lag (@hammarbyf12akademi) som började köra i november förra året. Bitarna har börjat falla på plats, vi har hunnit att varit i Helsingfors och mött Finlands bästa akademier och börjar mer och mer känna varandra och spela bättre.

Vad är dina egna målsättningar för säsongen?
-Har alltid höga målsättningar, förra året var det att ta plats i akademin för 2012:or fast jag är född 2013. I är är det att spela så mycket som möjligt och få spela avgörande när jag spelar fast vi möter äldre lag. Jag vill även utvecklas genom våra duktiga tränare taktiskt som fysiskt och köra extra så mycket som möjligt

Vad är lagets målsättningar för säsongen?
-Laget målsättning, är att sätta spelsystemet så att alla spelare utvecklas samt att som lag gå obesegrade på vår hemmaborg Hammarbyhöjden. Vi går förhoppningsvis genom hela serien obesegrade samt att spela så många matcher emot både pojkar och flickor.