Ungdomskollen: Line Wessman

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Line Wessman född 2005 som för någon vecka sedan var med det svenska F05-landslaget. Hon berättar mer om upplevelsen.

Du var för några veckor sedan och spelade matcher med F05-landslaget, hur gick det?
-Det var en otrolig upplevelse och det är alltid en ära att få sätta på sig Sverigetröjan! För min del så tyckte jag att det gick bra och jag är nöjd med min egna prestation. Jag tycker jag hittar min roll i laget och vad jag kan bidra med och utvecklas vid varje träning och matchtillfälle.

Hur gick det för laget?
-Jag tycker det gick väldigt bra och jag är väldigt stolt över lagets insats. Vi spelar som ett lag och visar att vi är otroligt starka tillsammans. Vilket sedan visar sig i resultatet då vi vinner gruppen före lag som Frankrike, Italien och Wales. Även laget utvecklas efter varje samling och nu under EM-kvalet så visar vi på en ännu starkare sammanhållning på planen.

Vad tar du med dig från samlingen till ditt egna lag?
-Det finns mycket men framförallt inställningen hos alla spelare och ledare och att alltid jobba för att bli bättre!