Ungdomskollen: Liam Prica till Kalmar FF

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Liam Prica född 2005 som byter till Kalmar FF. Han berättar mer om flytten och sina målsättningar.

Du byter till Kalmar, hur känns det?
-Det känns skitbra, Kalmar gav mig en jättebra känsla så fort de kontakta mig. Ska bli riktigt skönt att få komma igång med lagträning efter ca 2 månader utan något lag att tillhöra. Alla är väldigt trevliga och allt känns väldigt bra. De spelar attraktiv fotboll som jag gillar och vi vill vara det bollförande laget vilket jag också gillar.

Varför blev det Kalmar?
-Som jag sa så spelar Kalmar en väldigt fin och bra fotboll, det känns som en väldigt bra miljö att utvecklas i. Den typen av fotbollen gör att man lär sig mycket och tar nya steg hela tiden. Tränarna är väldigt bra och de ställer krav på en som spelare. De träningarna jag varit med på har tempot varit riktigt högt och alla spelare är väldigt duktiga. Det gör att man hela tiden utmanas och man måste slåss om platser vilket jag gillar.

Vilket lag kommer du tillhöra under resten av säsongen?
-Jag kommer under året att tillhöra klubbens P19 trupp.

Vad är dina målsättningar?
-Att ta en startplats i P19 truppen och förhoppningsvis göra några träningar med A-laget. Vinna så många matcher som möjligt och ta nya steg hela tiden. Jag vill även slå mig in i landslaget.

Tack Liam och lycka till i din nya klubb!