Ungdomskollen: Leslie Azouer

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Leslie Azouer som den 26 juli ska delta på ett läger med Stockholms distriktslag för flickor födda 2006.

Du ska på läger med Stockholms distriktslag, hur känns det?
-Jag är glad att jag har fått denna möjlighet och det känns roligt att ha blivit uttagen eftersom jag vill utvecklas mer. Det kändes även bra på dem 2 senaste distriktssamlingarna jag blev kallad till. Man man blir ju nervös ju närmre man kommer samlingarna. Jag ska bara försöka förbereda mig så gott jag kan, med sömn, mat och inställning.

Varför har du blivit uttagen?
-Jag tror jag blev uttagen för jag har presterat bra på dem 2 distriktssamlingarna innan. De ser också att jag har utvecklats sen den första samlingen jag blev kallad på. En stor del till varför jag har utvecklats och det gått bra även under säsongens gång, är för att jag har tränat mycket.

Vad är dina målsättningar inför lägret?
-Mina målsättningar inför lägret är att göra bra ifrån mig och fokusera på vad jag kan göra bättre och sedan utvecklas därifrån. Jag tycker lägret är en bra plats att utvecklas på, då man spelar med dem bästa spelarna i Stockholm. Där jag kan utvecklas som spelare och kanske lära mig av de andra på lägret då jag fortfarande har mycket att lära mig.

Tack  Leslie och lycka till under lägret!