Ungdomskollen: Leon Andersson

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Leon Andersson, han berättar lite mer om sig själv samt hur året 2019 varit. Han berättar också om sina målsättningar för den kommande säsongen 2020.

Namn: Leon Andersson
Född: 2005
Bor: Norrköping
Familj: Mamma, pappa och lillasyster

Kan du berätta lite mer om Leon?
-Jag heter Leon Andersson och jag började spela fotboll i BK Hird men bytte sedan till IFK Norrköping. Jag spelade i IFK under ett tag men har nu bestämt mig för att gå tillbaka till mitt gamla lag i BK Hird. Det känns som en bra lösning för mig.

Hur tycker du att året 2019 varit?
-2019 har varit ett riktigt bra fotbollsår som har gjort mig till en bra människa och en bra fotbollsspelare. Jag har bytt klubb under året och är väldigt glad över att få spela i BK Hird.

Vad har du förbättrat under året?
-Jag har förbättrat nästan allt skulle jag säga. I början av året kändes det som om jag inte kunde något men efter att ha gått tillbaka till BK Hird så utvecklades jag mycket på allt. Detta då jag tränade hårt och spelade mycket vilket ökade mitt självförtroende.

Vad är dina målsättningar inför 2020?
-Målsättningarna för 2020 är att egentligen att bli bättre på allt. Jag kommer träna så hårt jag kan för att göra en riktig bra säsong. Gör jag det så kommer jag utvecklas och bli en bättre allround spelare.

Följ oss på Sociala medier
Facebook: Facebook.com/fotbollslivet.se/
Instagram: Instagram.com/fotbollslivet.se
Youtube: Youtube.com/fotbollslivetse
Twitter: Twitter.com/fotbollslivetse
Hashtag: #fotbollslivet