Ungdomskollen: Leo Johansson

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Leo Johansson född 2008. Leo spelar för IFK Sollentuna och berättar hur våren varit för honom och hans lag. Han berättar även vad hans målsättningar är för resten av säsongen.

Hur har våren gått för dig?
-Våren har gått bra för mig, jag har haft en bra utveckling och så har jag fått spela många tuffa matcher som gör att man måste göra det lite extra. Jag hade en stressfraktur i fibula som gjorde att jag var borta i 6 veckor från fotbollen. Men jag har kommit tillbaka och jag har hämtat mig snabbt.

Hur har våren gått för ditt lag?
-Under våren fick mitt lag spela många tuffa och roliga matcher som gjort att vi har utvecklats som lag men även som individer. Mitt lag har gjort en stor utveckling under våren som bara fortsätter.

Hur kommer du träna under sommaren?
-Jag kommer få ett schema av min tränare som man ska göra under sommaren men utöver det så kommer jag såklart att träna mycket annat. Jag kommer tillbringa många timmar på gymet varje vecka och mycket på fotbollsplanen.

Vad är dina målsättningar för resten av säsongen?
-Att när vi drar igång efter sommaren ska jag vara i toppform och fortsätta utvecklas under resten av säsongen. Mitt mål är att jag ska vara i toppform till fotboll24 invitational.