Ungdomskollen: Leart Krasniqi

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Leart Krasniqi född 2007 som spelar för IFK Tumba P16. Han berättar om sina egna samt lagets målsättningar för säsongen.

Säsongen är igång, hur känns det?
-Det känns riktigt bra, det har varit en mycket efterlängtad säsongstart och skönt att få med 3 pinnar i säsongsinledningen. Försäsongen har varit bra med laget och vi kommer in i säsongen med en god och självsäker känsla. Jag har jobbat oerhört hårt med min fysik där jag har tränat extra under uppehåll vi har haft. Samt har jag läst mycket teorier om spelförståelse och känner mig mer redo än nånsin.

Vad är dina egna målsättningar för säsongen?
-Mina målsättningar just för denna säsong är att bidra och hjälpa laget så mycket som möjligt och det gör jag genom att ge 100% på plan. Jag vill generera mål och assist och hjälpa till så att vårt spel blir bättre. Den viktigaste målsättningen inom min fotbollskarriär är att att ha en ljus framtid, att vara en förebild för någon i framtiden inom fotbollen.

Vad är lagets målsättningar för säsongen?
-Den viktigaste målsättningen i laget är att kunna utveckla vår fotboll, förutom det är en annan målsättning att vinna vår kvalserie med vår aggressiva och eleganta spelsätt.