Ungdomskollen: Kristian Guirguis

Tidigare idag spelade Örbys P06 lag mot Sollentunas P06 lag på Lisebergs BP. Matchstart var 10.00 och det blev en seger för Örby. Vi har fått intervjua Kristian Guirguis som återger sina tankar om matchen.

Vad tycker du om lagets prestation?
-Jag tycker att vi spelade bra under de tre perioderna med mycket spel och kombinationer. Våra motståndare var tuffa så det blev en match med mycket tufft spel.

Vad tycker du om din prestation?
-Jag skulle säga att jag tycker min insats var relativt bra, speciellt med tanke på de kombinationer jag hade med vår yttermittfältare. Det ledde till några väldigt bra lägen för laget.

Vad tycker du att laget ska ta med sig från denna match till er nästa?
-Jag tycker att vi ska ta med oss självförtroendet när vi vågade ta avslut. Vi sköt inte så mycket i början men sen eftersom det var 11 manna mål så gick skotten in. Vi ska tro på att bollen kommer gå in i mål på långskott som vi gjorde idag.

Vad tycker du att du själv ska ta med dig från denna match till er nästa?
-Matchen blev ganska hetsig med flera gula kort så jag tycker att jag ska fortsätta och pumpa på plan. Jag ska se till att inte fokusera på motståndarna utan på min egna prestation