Ungdomskollen: Khalil Fayad

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Khalil Fayad född 2009 som spelar för FC Rosengård. Han berättar om hur vårsäsongen var, sina egna och lagets målsättningar för resten av säsongen.

Hur tycker du att vårsäsongen gått för dig?
-Vårsäsongen var väldigt rolig, samtidigt kom jag inte upp i min fulla potential. Vi spelar i 3 olika serier där vi har ungefär samma serieplacering (3-4 plats). För mig har jag gjort många mål som innermittfältare och skapat många framspel och assister.

Vad är dina egna målsättningar för resten av säsongen?
-Mina målsättningar för resten av säsongen och nästa säsong är att jag vill kunna ta större plats i laget fotbollsmässigt och utvecklas ännu mer. Jag vill kunna vinna minst 1 serie. Jag vill kunna vara med i toppen av alla serier och gå in i varje match, duell och vinna.

Vad är lagets målsättningar för resten av säsongen?
-Laget målsättningar är att för varje dag/träning/match bli bättre. Vi alla jobbar på att förstärka varandra och göra varandra till bättre fotbollsspelare. Lagets mål är likadant som mina, vinna matcher/serier och utvecklas. Vi som lag är väldigt starkt. Vi tränar flera dagar i veckan och spelar mycket matcher, så vi har väldigt höga förväntningar på oss själva.