Ungdomskollen: Kevin Villalobos

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Kevin Villalobos som summerar året och säsongen som varit.

Säsongen är slut, hur skulle du summera din prestation?
-Jag är väldigt nöjd med min prestation i år, det har varit ett väldigt spännande och lärorikt år. Jag har fått spela i alla de olika åldrarna i Stocksund. Allt från P16 upp till A-laget. Jag har även fått äran att träna med 3 italienska fotbollsklubbar, vilket jag tycker har varit väldigt lärorikt och roligt. Jag har även blivit kallad till nästa landslagsläger vilket jag är väldigt glad över. Känns som ett kvitto på att man har gjort det bra ifrån sig.

Hur skulle du summera lagets prestationer?
-Under säsongen så har jag spelat med alla äldre representationslag, P16 till A-laget. Det känns bra och föreningen är på en bra plats. Herrarna gjorde det bra med ett ungt lag med stomme födda 02/03. P19 vann 18/18 och går upp till P19 Superettan 2022. P17 spelar P17 Allsvenskan. P16 missade semifinalen i P16 Nationell med en match.

Du fick även göra din debut med A-laget i div 2, hur kändes det?
-Jag är väldigt nöjd med hur föreningen har hjälp mig att ta steget upp till A laget. Jag fick träna några veckor med a-laget innan debuten och fick då lära känna laget. Det gjorde så att jag blev väl förbered. Det kändes nervöst i början men jag kom snabbt in i spelet. Jag är nöjd med min prestation och känns skönt att äntligen fått göra debut med a-laget då det varit ett av mina mål för i år.

Vad är skillnaderna mellan junior och seniorfotboll?
-Största skillnaden mellan senior och junior fotboll är framförallt tempot och fysiken. Som jag nämnt så var jag nervös i början då det är väldigt stor skillnad på just tempot.