Ungdomskollen: Kevin Jönsson

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Kevin Jönsson född 2006. Kevin berättar om hur han känner inför seriestarten samt vad hans målsättningar är för året.

Snart dags för seriespelet att börja, hur känns det?
-Det känns väldigt bra och roligt då jag har längtat efter seriestarten länge. Vi är ett skönt gäng i laget och jag trivs bra och ju bättre man trivs desto bättre spelar man. Det kommer vi behöva göra för vi spelar division 1 som både kommer bli svårt och utmanande med många väldigt bra lag.

Hur har ni kunna förbereda er inför säsongen med Corona som är?
-Som tur är har det inte påverkat fotbollen så mycket eftersom det är en utomhussport. Vi har kunnat köra alla våra träningsmatcher och turneringar utom en inställd turnering. Såklart så tänker vi på smittspridningen och hälsar med armbågar både på träningar och matcherna och använder inga omklädningsrum.

Vad vill du förbättra under året?
-Det finns alltid något att förbättra även om man är Ronaldo, själv så vill jag få ännu bättre teknik och bli en ännu snabbare spelare.

Vad är dina målsättningar för 2020?
-Lagets målsättning är att vinna sanktan då vi har både ett bra lag och bra tränare. Min personliga målsättning är att utvecklas mycket under året, ha roligt och massor av mål och assister. Jag vill göra minst en bicicleta eller klack upp i krysset!

Följ oss på Sociala medier
Facebook: Facebook.com/fotbollslivet.se/
Instagram: Instagram.com/fotbollslivet.se
Youtube: Youtube.com/fotbollslivetse
Twitter: Twitter.com/fotbollslivetse
Hashtag: #fotbollslivet