Ungdomskollen: Ken Keskin

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Ken Keskin född 2007 och som berättar hur året 2020 varit för honom.

Säsongen är slut nu, hur känns det?
-Jag är väldigt frustrerad över pandemin och det har påverkat fotbollen väldigt mycket. Jag är väldigt taggad inför de nya säsongen och kommer göra allt för att utvecklas och för att mitt lag ska vinna.

Hur har din egen prestation under året varit?
-Jag har haft en blandad säsong med bra och dåliga matcher. Jag har under säsongen lagt ner mycket tid på att förbättra min kondition. Det hjälpte mig på planen då jag orkade mer och spelade bättre i slutet på säsongen.

Hur har lagets prestation varit under året?
-Lagets prestation har varit upp och ner. Vi har väldigt bra fokus och gillar att rulla boll. Laget har kämpat och har alltid en positiv mentalitet. Vi är som en familj och vi lämnar ingen bakom.

Vad skulle du vilja förbättra inför kommande säsong?
-Inför den kommande säsongen kommer vi att spela div 1 och 2 så det kommer bli tufft. Jag vill förbättra mina skott för att jag är en offensiv mittfältare och jag kommer få bollar utanför straffområdet. Då vill jag kunna trycka dit bollen från distans.