Ungdomskollen: Kajsa Bodare

Igår spelades en match mellan Enskede IK och Boo FF i F2006 klassen och division 1. Det blev totalt 4 mål i matchen och en 3-1 seger för Enskede. Vi har fått intervjua Enskedes Kajsa Bodare.

Vad tycker du om lagets prestation?
-Trots vinst tycker jag att vi inte spelar som vi kan spela under de två första perioderna. Vi håller inte ihop vårt pressspel och understöd ordentligt och Boo är starka i närkamperna.

Vad tycker du om din egen prestation?
-Som mittback är det viktigt att vara rejäl i närkampsspelet och att samtidigt täcka upp för lagkamraterna i djupledsspelet. Jag tycker jag att jag lyckades bra med det idag och jag fördelade boll bra och gjorde även en assist på sista målet.

Vad tycker du att laget ska ta med sig från denna match till er nästa?
-Till nästa match tycker jag att vi ska ta med oss att fortsätta ha ett bra passningsspel hela vägen från målvakt men även att vi behöver vara tuffare i närkampsspelet från start.

Vad tycker du att du själv ska ta med dig från denna match till er nästa?
-Det jag själv vill ta med mig till nästa match är att fortsätta prata, styra och puscha mina lagkamrater till en bra lagprestation. Jag nickade även bort några hörnor och till nästa match vill jag även sätta någon offensivt.