ungdomskollen: Juni Fontaine Strandberg

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Juni Fontaine Strandberg född 2007 som berättar om deras senaste match.

Vad tycker du om lagets prestation?
-Vi gör en bra match men förlorade tyvärr med 1-3. Jag tycker att vi hade matchen men kunde inte sätta våra lägen som vi hade. Motståndarna sätter sina lägen vilket gör att dem vinner på det.

Hur var din egen prestation?
-Jag tyckte att jag gjorde en bra match om vi inte tänker på resultatet, jag behöver vara snabbare i kontringsspelet. Till exempel om jag greppar bollen på hörna måste jag få ut bollen snabbare.

Vad vill du se laget förbättra till er nästa match?
-Nästa match vill jag se att vi tar det mer lugnt med bollen och inte stressar iväg den, speciellt inte om vi har boll i mitten. Att vi även kan ta det lugnt nere på vår egen planhalva. Att vi vågar vända på målvakt så kan jag samtidigt hjälpa till att flytta över bollen.

Vad vill du själv förbättra till nästa match?
-Nästa match vill jag bli snabbare att skicka ut bollen, om jag skickar ut den snabbare kan det bli en kontring. Det kanske gör att motståndarna inte hänger med och då blir det lättare för oss att gå mot mål och att göra mål, desto fler mål desto närmare vinst är vi.