Ungdomskollen: Julian Granlund

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Julian Granlund född 2006 som spelar för FC Kallfors. Han berättar om hur han tränat under sommaruppehållet och även vad hans målsättningar är till hösten.

Vem är Julian?
-Jag heter Julian Granlund och är född 2006. Jag bor med min mamma och pappa och fyra syskon. Jag bor i en ort som heter Järna som ligger strax utanför Södertälje. På min fritid gillar jag att vara med vänner, träna och självklart att spela fotboll.

Hur började du spela fotboll?
-Det började med att min pappa hade ett intresse vilket fick in mig i fotbollsbranschen. Jag började spela fotboll väldigt tidigt och ville börja spela i ett lag men det fanns inget för min ålder, därför började jag spela med ett lag med spelare som är ett år äldre.

Hur har du tränat under sommaren?
-Första delen av sommaren tränade jag med mitt lag som vanligt, lite själv och ibland med vänner. Sen hade vi uppehåll i ca 3 veckor och då körde jag mest fysiskträning och inte så mycket fotboll. Nu har vi dragit igång igen och nu kör jag med laget som vanligt.

Vad är dina målsättningar för resten av säsongen?
-Jag har inte särskilt många målsättningar individuellt egentligen men jag har självklart alltid som mål att bli bättre och bättre hela tiden. Men ett speciellt mål som jag har mer kollektivt den här säsongen är att vinna Distriktsmästerskapet.