Ungdomskollen: Julia Dubbelman

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Julia Dubbelman född 2006 som spelar för Örebro SK F17. Hen berättar om förberedelserna inför samt sina mål för säsongen 2022.

Försäsongen är igång, hur känns det?
-Det känns bra, jag har precis börjat i det nystartade F17 laget Örebro SK. Jag ser fram emot seriestarten och är taggad på träningar och matcher.

Hur kommer du förbereda dig inför säsongen?
-Jag förbereder mig genom att göra mitt bästa och utmana mig själv på träning, så att det även speglar av sig på matcher. Jag vill utveckla mitt spelsätt, testa fler positioner men fortfarande köra centralt. Jag kommer även fokusera mer på min tekniska sida. Jag tränar även styrka och kondition individuellt.

Vad är dina målsättningar för det kommande året?
-Jag vill att det blir en bra säsong men många spelchanser i olika matchmiljöer. Förhoppningsvis drar också cuperna igång framöver. Jag hoppas på en bra start för oss i F17 allsvenskan. Jag ser fram emot detta år och hoppas det blir bra, utmanande och roligt fotbollsår!