Ungdomskollen: Josefine Gualtieri Göras

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Josefine född 2006 som spelar för Hammarbys F06 Akademi. Hon berättar om hur året varit samt vad hennes målsättningar för 2020 är.

Namn: Josefine Gualtieri Göras.
Född: 2006
Bor: Stockholm
Familj: Pappa, mamma och lillebror

Vem är Josefine?
-Jag heter Josefine Gualtieri Göras, 13 år gammal och spelar för Hammarbys F06 Akademi. Jag har tidigare spelat i Rågsveds IF där jag började min fotbollskarriär som vänsterback numera spelar jag som vänsterytter. I min familj finns det ett stort fotbollsintresse framförallt hos min pappa som är italienare. När jag var liten spenderade jag söndagarna på en filt framför tvn och serie A. Jag brinner för fotbollen och det tar upp det mesta av min tid. Om de finns tid över umgås jag gärna med familj, vänner och tar hand om plugget.

Hur tycker du att året 2019 varit?
-Året 2019 har varit ett väldigt spännande och roligt år för mig då jag fick möjligheten att börja spela med ett akademilag. Jag fick även uppleva Gothia Cup, Dalecarlia cup och även köra en mixserie med killar.

Vad har du förbättrat under året?
-Under året har jag utvecklat min mentala styrka och fått en bättre speluppfattning.

Vad är dina målsättningar inför 2020?
-Mina målsättningar inför året 2020 är att få fortsatt förtroende i Hammarby F06 Akademi, att fortsätta utvecklas som fotbollsspelare, vinna serien och gå långt i Gothia Cup.

Följ oss på Sociala medier
Facebook: Facebook.com/fotbollslivet.se/
Instagram: Instagram.com/fotbollslivet.se
Youtube: Youtube.com/fotbollslivetse
Twitter: Twitter.com/fotbollslivetse
Hashtag: #fotbollslivet