Ungdomskollen: Jonathan Jorge

Vi på Fotbollslivet.se har intervjuat Jonathan Jorge som lämnar Sverige för spel i Italien och Venezia. Han berättar mer om flytten till Italien.

Övergången till Venezia är klar, hur känns det?
-Det känns hur bra som helst, att få flytta till Italien för att spela fotboll på en högnivå och leva självständigt tror jag kommer att gynna mig både på och utanför plan.

Det fanns andra intresserade klubbar men varför blev det Venezia?
-Venezia visade ett stort intresse, tog väl hand om mig när jag gjorde läkarundersökning och visade ett stort förtroende. Det gjorde beslutet enkelt. Staden är även fantastisk och jag gillar folket i klubben enormt mycket.

Vilket lag kommer du tillhöra under säsongen?
-Jag kommer att tillhöra klubbens primaveralag till en början, sen får vi se hur jag presterar. Det kanske blir några träningar och matcher med A-laget. Svårt att säga nu innan.

Vad är dina målsättningar inför kommande säsong?
-Målsättningarna för säsongen är att få mycket speltid och känna på den italienska fotbollskulturen. Jag vill såklart vinna så mycket som möjligt och bidra mycket till laget genom att göra poäng och bra prestationer.