Ungdomskollen: Jibril Ali Mohudin

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Jibril Ali Mohudin som spelar i Kubikenborgs P17-lag. Han berättar om vad han vill förbättra samt hans målsättningar är för året

Har er serie kommit igång ännu?
-Tyvärr så har vår serie inte kommit igång än. Detta då vi spelar i en nationell P17 serie och då man reser mycket så har serien därför skjutits upp till efter sommaren.

Hur har du förberett dig?
-Jag har förberett mig sjukt bra i år med tanken på att man har haft lång tid på sig att förbereda sig. Jag har jobbat extremt mycket med min kondition som blivit bättre vilket jag tror att kommer gynna mig under året.

Vad är dina målsättningar för året?
-Mina målsättningar under året är att utvecklas så mycket som möjligt och bli uttagen till distriktslaget som ska till Halmstad. Nu har man tyvärr ställt in den och nu kommer målsättningen vara att bli uttagen till P05 landslaget senare i höst.

Vad vill du förbättra under året?
-Jag vill under året lägga fokus på att förbättra min teknik som kommer hjälpa mig att bli en bättre fotbollsspelare.