Ungdomskollen: Jayson Ezeb

Vi på Fotbollslivet.se har intervjuat Jayson Ezeb som spelar för Hammarbys P16-lag. Han berättar om hur det känns att seriespelet kommit igång och hur de ska spela för att vinna.

Seriespelet har kommit igång, hur känns det?
-Det känns skönt att seriematcherna äntligen är igång. I längden blev det inte utmanande att bara träna utan att spela tävlingsmatcher eftersom jag brinner för tävling.

Hur ska ni spela för att vinna?
-Vi är ett bollskicklig lag med speed. Det innebär att vi styr matcherna och försöker kontrollera matchen på motståndarnas planhalva. Det gäller speciellt i den sista tredjedelen. När det krävs kan vi kombinera med snabba omställningar. Vilket resulterar till att vi kan anpassa oss beroende på matchbilden.

Vad tillför du ditt lag?
-Jag försöker vara en trygg punkt för laget där jag bidrar som en komplett 9a. Där jag erbjuder alla typer av tjänster dvs uppspel, djupledsspel osv. Att göra mål är något som jag alltid haft inom mig.