Ungdomskollen: Izabelle Dilmec

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Izabelle Dilmec född 2006 som spelar för IF Väster. Hon berättar om hur hon tränat under sommaruppehållet och även vad hennes målsättningar är till hösten.

Kan du berätta om dig själv?
-Jag heter Izabelle Dilmec, är född 2006 och är 14 år gammal. Jag bor i Göteborg och mitt största intresse är fotboll för det är det jag lever för. Min familj består av mamma, pappa och lillebror som är 12 år gammal.

Hur började du spela fotboll?
-Jag började spela fotboll för min pappa spelade fotboll när han var yngre och på elitnivå under hans tid. Jag valde att följa hans spår och blev intresserad av fotboll redan som 5-åring och har spelat fotboll sen dess.

Hur har du tränat under sommaren?
-Under sommaren när vi har haft uppehåll har jag tränat inviduellt på gym. Jag har även kört löpning och egenträning med boll.

Vad är dina målsättningar för resten av säsongen?
-Mina målsättningar för resten av säsongen är att kämpa och göra så bra ifrån mig så att laget vinner. Jag vill även fortsätta göra många mål!