Ungdomskollen: Issack Ali

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Issack Ali född 2008 som spelar för IK Brage. Ha berättar om hur våren gått, sina egna och lagets målsättningar för resten av säsongen.

Hur tycker du att vårsäsongen gått för dig?
-Vårsäsongen har gått ganska bra tycker jag till skillnad från förra säsongen. Jag har utvecklas mycket mer på alla olika sätt och tycker att jag har tränat oftare och tar saker mycket mer seriöst. Jag har förbättrat mig mentalt och fysiskt.

Vad är dina egna målsättningar för resten av säsongen?
-Mina målsättningar för resten av säsongen är att kunna bli den bästa versionen av mig själv och att jag ska kunna hjälpa laget vinna. Jag ska hålla mig till mitt träningsschema även om kompisar vill att man är med dem.

Vad är lagets målsättningar för resten av säsongen?
-Lagets målsättningar för i år är att kunna bli en stark och tajt grupp så alla kan vara involverade. Det kommer hjälpa väldigt mycket för då kommer alla våga prata och ingen kommer vara rädd. Det är viktigt för att vi ska vinna Nicopia Cup i Augusti.