Ungdomskollen: Isak Ellbring

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Isak Ellbring som född 2004 som spelar för IFK Norrköping. Han berättar hur säsongen varit.

Säsongen är slut nu, hur känns det?
-Säsongen har känts bra, jag kom till Norrköping i mitten av säsongen. Vi har haft det lite tufft med att göra mål och få ihop poäng även om vi spelmässigt spelade bra. Det blev dock bättre dom sista omgångarna och vi klarade oss kvar i allsvenskan.

Hur har din egen prestation under året varit?
-Såklart var det kanske lite svårt i början eftersom det är nytt lag och man börjar i en helt ny klubb. Jag kände att jag kom in i det väldigt bra efter några veckor och kände att jag fick ut det jag ville få ut i de avgörande matcherna mot slutet på säsongen.

Hur har lagets prestation varit under året?
-Jag kom som sagt i mitten av säsongen och då hade det inte gått så bra. Jag känner att vi tillslut gjorde en helt ok säsong efter förutsättningarna vi hade när vi låg som vi låg i tabellen.

Vad har du förbättrat under året?
-I Norrköping har jag lärt mig väldigt mycket grejer och ät säker på att de kommer fortsätta hjälpa mig i min utveckling. Jag tycker avslut och spelförståelse är saker jag blivit bättre på de månaderna jag varit här en så länge.

Vad skulle du vilja förbättra inför kommande säsong?
-Till sist skulle jag vilja bli starkare rent fysiskt och kunna göra mer poäng under nästa säsong.