Ungdomskollen: Isabella Laiolo

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Isabella Laiolo som berättar om sina tankar inför den kommande säsongen. Vi får även veta hennes målsättningar för säsongen.

Ny säsong på väg att starta, hur känns det?
-Inför kommande säsongen har jag blandade känslor pga alla restriktioner. Träningarna har inte kommit igång och frågan är om serien kommer spelas. Älskar träningarna men det är inget som slår den känslan jag känner när jag går ut på planen inför en match eller cup. ÄLSKAR DET!

Hur tycker du att att din prestation var under förra året?
-Inför nya säsongen har vi fått nya tränare som jag tror kommer ta fram det bästa i mig! I början av förra året kände jag att min prestation inte var på topp pga att jag var ny i laget och fick nya tränare. Men det gick bara bättre och bättre under året. Vi hann spela ihop oss trots omständigheterna så blev vi ett starkt lag.

Vad vill du förbättra inför kommande säsong?
-Jag vill vara mitt bästa jag! Jag spelar väldigt fysiskt, är snabb och stark så det som jag skulle vilja förbättra är min bollkontroll och såklart konditionen. skotten kan ju också bli något bättre. Jag hoppas verkligen att jag kommer få jobba på allt detta denna säsongen.

Vad är dina målsättningar inför kommande säsong?
-Jag kommer kämpa och utmana mig själv och med det stödet jag får av både min familj och mina tränare tror jag att jag kommer kunna nå mina mål. Mina målsättningar är att alltid göra mitt bästa även om vi skulle förlora en match t.ex. ska jag kunna gå av planen och vara stolt över min prestation.