Ungdomskollen: Ibrahim Altinsöz

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Ibrahim Altinsöz född 2005. Han spelar för Bele Barkarbys U15 och berättar hur våren varit för honom och laget. Ibrahim berättar även om hur han kommer att träna under sommaren.

Hur har våren gått för dig?
-Jag skulle säga att det har gått bra, jag har fått spela mycket och jag har gjort det bästa jag kunnat för laget! Jag har egentligen spelat mitt spel.

Hur har våren gått för ditt lag?
-Det har gått väldigt bra för laget då vi nästan har vunnit alla våra matcher. De matcher vi har förlorat så har vi spelat väldigt bra iaf. Vi ska vara nöjda med våra prestationer under våren.

Hur kommer du träna under sommaren?
-Jag kommer träna jättehårt under sommaren. Jag kommer att försöka träna ungefär 5 eller 6 dagar i veckan och Jag kommer träna på allt möjligt för att bli bättre en bättre fotbollsspelare.

Vad är dina målsättningar för resten av säsongen?
-Mina egna målsättningar för resten av säsongen är att jag ska göra fler mål och att bidra till att laget vinner fler matcher. När det gäller lagets målsättningar så vill vi komma 3 i kvalet! Jag tror att det kommer bli en spännande höstsäsong!