Ungdomskollen: Hugo Sima Kullman

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Hugo Sima Kullman som spelar för Sörskogen IF:s P06 lag. Han berättar om hans tankar kring seriestart samt hur han förberett sig inför säsongen.

Serien har äntligen kommit igång, hur känns det?
-Jag tycker att det är väldigt skönt att serien har kommit igång trots att situationen är som den är runt om i världen. Det är ju alltid kul och utvecklande med match. Tråkigt dock att vi inte får spela med publik.

Hur har du förberett dig?
-Jag har förberett mig under hela vintern, då har min vecka sett ut så här: 3 träningar med boll utomhus på planen per vecka, 1 fysträning inomhus per vecka, och 1-2 träningsmatcher per helg och då är det ofta 11-manna trots att vi spelar 9-manna i serien. Sen har jag på eget initiativ tränat på pappas hemmagym och övat bollkontroll på vår tomt.

Vad vill du förbättra under året?
-Jag vill egentligen förbättra allt under det kommande året då jag anser att man inte kan ha tillräckligt med kunskaper inom fotbollen. Det är ju faktiskt du själv som sätter dina gränser men som min tränare säger, så måste jag bli bättre på att släppa det negativa & tänka mer positivt, hela tiden.

Vad är dina målsättningar för året?
-Min målsättning är att utvecklas som fotbollsspelare men även som lagkamrat! Sen vore det ju kul och komma först i serien. Trots att prestation är viktigt så är det minst lika viktigt att ha kul på planen, dvs att tycka att fotbollen är det roligaste jag vet.