Ungdomskollen: Hugo Jonsson Jons

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Hugo Jonsson Jons född 2005 som spelar för spelar för Forssa BK. Han berättar om sina egna samt lagets målsättningar för säsongen.

Säsongen är igång, hur känns det?
-Det känns ganska bra, säsongen har börjat lite skakigt men vi försöker fokusera på nästa prestation och på vad vi kan förändra och utveckla. Personligen känner jag att jag inte kommit upp i min nivå, men hoppas att jag är påväg framåt i min utveckling.

Vad är lagets målsättningar för säsongen?
-Lagets målsättningar för säsongen är att komma så högt upp i serien som möjligt samt fungera mer som ett lag och komma upp på vår nivå. Vi är många nya i laget och har en ny tränare, så fokus just nu ligger i att börja prestera tillsammans istället för individuellt.

Vad är dina egna målsättningar för säsongen?
-Mina mål med säsongen är att få träna med a-laget samt göra min A-lags debut. Jag vill också ta stora kliv i min utveckling både spelmässigt och mentalt samt våga ta för mig mer på planen.