Ungdomskollen: Haris Franca

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Haris Franca född 2006 som berättar hur året varit för honom.

Säsongen är slut nu, hur känns det?
-Det känns helt okej att säsongen är slut vi har gjort en bra säsong, med stora framsteg som kommer hjälpa oss väldigt mycket i nästa säsong.

Hur har din egen prestation under året varit?
-Min egen prestation har varit väldigt bra jag har utvecklats och alltid bidragit med att jag kan och jag är väldigt stolt, över mig själv och min egen insats denna säsong.

Hur har lagets prestation varit under året?
-Lagets prestation har varit väldigt bra, vi har utvecklats som lag under den här säsongen och vi har blivit så mycket bättre. Det har varit både individuella framsteg och vårt samspel som lag har blivit bättre.

Vad har du förbättrat under året?
-Jag har förbättrat min styrka som har hjälpt mig i tex närkamper. Jag har blivit snabbare under denna säsongen också. Jag har även fått en mycket bättre kondition och det har jag fått tack vare allt hårt jobb och jag är väldigt stolt över det.

Vad skulle du vilja förbättra inför kommande säsong?
-Jag skulle vilja förbättra min vänsterfot och att den ska bli bättre för att jag ska kunna bli en bättre fotbollsspelare.