Ungdomskollen: Gideon Granström

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Gideon Granström som berättar om hur det var under rikslägret med P05 landslaget.

Du var för ett tag sen på ett riksläger med P05 landslaget, hur var det?
-Det var väldigt roligt och lärorikt, lägret var väldigt professionellt och bra organiserat. Man fick chansen att arbeta med nya tränare och spelare samt spela på nytt spelsätt vilket var väldigt lärorikt.

Varför blev du uttagen tror du?
-Mitt hårda arbete på planen samt min inställning. Jag ger alltid hundra procent och gör alltid mitt bästa för laget.

Hur tycker du att det gick för dig?
-Jag tycker lägret gick bra, jag presterade på en hög nivå men känner att jag har mer att komma med. Det finns detaljer i mitt spel som behövs jobba på och det tar jag med mig hem till Bajen för att jobba extra på.

Vad tar du med dig från lägret till ditt eget lag?
-Att få lära mig vad som krävs för att bli en landslagsspelare och träna utifrån det. Jag tar också med mig de nya spelsätten jag fick lära mig samt hur landslaget arbetar när de gäller träning och match.