Ungdomskollen: Gabriel Marciniak

I söndags så var vi på plats och bevakade matchen mellan Örby och Jarlabergs P06-lag. En spelare som imponerade på oss var Örbys Gabriel Marciniak.

Här kommer en intervju med Gabriel efter deras match.

Vad tycker du om lagets prestation?
-Jag tycker att laget gjorde en bra kämparinsats och att vi förtjänar resultatet vi fick med oss. Vi visste att Jarlaberg var ett bollskickliga men vi var mer fysiska och på det sättet ville vi ha mer kamp i spelet som vi lyckades bra med. Riktigt nöjd över hur hela laget spelade.

Vad tycker du om din prestation?
-Jag tycker att jag gjorde en helt ok insats där jag tycker jag gjorde ett fint mål och hade koll på hur jag skulle göra för att komma förbi backlinjen. Det jag gjorde mindre bra var att jag missade ett väldigt bra läge jag fick och lite enkla passningar. Skulle jag bedöma mig själv så skulle det bli 6/10.

Vad tycker du att laget ska ta med sig från denna match till er nästa?
-Laget har väldigt mycket bra saker att ta med sig från matchen mot Jarlaberg. Vi skapar lägen konstant och framförallt håller oss till hur vi vill spela. Bra snack ute på planen är ännu en sak vi ska ta med oss. Fortsätter vi som vi gjorde senast så vinner vi alla matcher som är kvar i serien.

Vad tycker du att du själv ska ta med sig från denna match till er nästa?
-Det jag vill ta med mig från matchen är att jag ska fortsätta vara stark i duellspelet och att jag hade bra kommunikation med mittfältarna och yttrarna. Jag spelade även mycket på min löpstyrka och vann de flesta löpduellerna som jag kan fortsätta att göra. Vill också få upp lite bättre kyla när jag kommer på 1 mot 1 läge i nästa match.