Ungdomskollen: Frida Olsson

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Frida Olsson född 2004 som spelar för Selånger FK:s damlag. Hon berättar om sina tankar kring det kommande seriespelet.

Er serie har inte kommit igång ännu, vet du när den gör det?
-Just nu är det ganska oklart när serien ska starta. Här i Medelpad är det okej att spela ungdomsmatcher men inte junior och senior matcher. Förmodligen kommer serien bli hälften så kort då vi bara kommer möta varje lag en gång vilket är tråkigt.

Hur känns det att bara träna men att inte få spela några matcher?
-Det är supertråkigt att inte få spela matcher tycker jag. Speciellt när jag inte har spelat så många matcher med just detta lag eftersom jag började ganska nyligen. Just nu har jag problem med mitt knä så det kanske är bra att det inte är några matcher om man tänker så.

Vad är lagets målsättningar för året?
-Våra målsättningar för denna säsong är att prestera så bra som möjligt. Förra säsongen åkte vi ur divison 1 så målet för denna säsong är att klättra upp i 1:an igen. Laget ser lite annorlunda ut denna säsong jämfört med förra och jag tror det kommer gå superbra.

Vad är dina målsättningar för året?
-Mina målsättningar just nu är att bli bra i knät så jag kan spela till 100%. Framåt hoppas jag på att jag ska utvecklas och bli en bättre fotbollsspelare, att det blir nåt mer med landslaget samt många roliga matcher med Selånger. Det skulle också vara väldigt roligt att gå upp i divison 1.