Ungdomskollen: Feraidon Amiri

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Feraidon Amiri född 2007 som spelar för Spelar för Töreboda IK. Han berättar om sina egna samt lagets målsättningar för säsongen.

Säsongen är igång, hur känns det?
-Det känns riktigt bra då jag har förberett mig på många olika sätt båda fysiskt och psykiskt. Jag har förberett mig inför säsongen och har jobbat stenhårt varje dag under förra säsongen och under uppehållet. Detta för att kunna prestera bra inför säsongens matcher och jag kommer ge allt jag har och köra 100% från start.

Vad är dina egna målsättningar för säsongen?
-Mina målsättningar för denna säsongen är att utvecklas så mycket så möjligt och bli ännu bättre. Jag vill göra mål och vinna matcher med laget och göra ett bra jobb, Mitt viktigaste mål är att komma någonstans med fotbollen och ha en bra framtid.

Vad är lagets målsättningar för säsongen?
-Lagets målsättningar är att göra ett bra jobb och utvecklas samt spela bra och enkel fotboll. Vi vill såklart även vinna alla matcher vi spelar.