Ungdomskollen: Felix Marsh

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Felix Marsh född 2005 och som spelar för IFK Lidingö. Han berättar om sina tankar och målsättningar inför den kommande säsongen.

Ny säsong på väg att starta, hur känns det?
-Känns otroligt roligt och jag känner mig riktigt taggad! Ser fram emot att utvecklas och växa tillsammans med det nya laget. Tycker även att det ska bli väldigt roligt att komma ut på planen igen efter de rådande omständigheterna som varit under året.

Du kommer under året att spela med P17, hur känns det?
-Det känns väldigt spännande och jag ser det som en stor möjlighet, som jag verkligen ska ta vara på och visa vad jag kan. Jag har under en längre period redan spelat med killarna i P17. Det känns skönt att äntligen ha fått ett eget nummer på tröjan och nu kunna bidra med allt jag har till laget.

Vad kommer du tillföra laget?
-Jag kommer främst att bidra med kvalité offensivt, men jag kommer även att jobba stenhårt i defensiven. Jag kommer försöka vinna bollar högt upp i banan och på så sätt föra laget framåt. Jag kommer bidra med positiv energi för att fortsätta skapa en bra stämning i laget. Sen hoppas jag självklart på att sätta dit några bollar.

Vad vill du förbättra inför kommande säsong?
-Jag vill speciellt växa mig in i laget ännu mer. Med tanke på att jag i år tillhör P17 så vill jag framförallt förbättra mina fysiska förmågor mer. Jag tror det kommer gynna mig under säsongen. Jag vill ju självklart utvecklas så mycket jag kan och ser den nya miljön jag tagit mig till, som en perfekt plats för min utveckling.

Vad är dina målsättningar inför året?
-Mina målsättningar inför året och säsongen är att få så mycket speltid i Allsvenskan som jag kan. Med det så hoppas jag kunna bidra till laget samt min egen utveckling så mycket som möjligt. Hoppas framförallt på att vi som lag tar oss så högt upp i tabellen som möjligt och vinner så många matcher vi kan under det kommande året.