Ungdomskollen: Féline Tanner

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Féline Tanner som berättar mer om hur säsongen varit både för henne och laget.

Säsongen är slut nu, hur känns det?
-Alltid tråkigt när säsongen tar slut men det är kul att vara igång ordentligt med 9-manna spel. Jag kom till Djurgårdens F13 Akademi för ett år sedan och detta har varit vår första säsong ihop som ett nystartat lag.

Hur har din egna prestation varit under året?
-Det har gått bra, vi har lagt mycket tid på att spela ihop oss och lära känna varandra. Min egna prestation har varit bra, jag har fått mycket utmaningar och speltid. Har även lyckats göra många mål och assister.

Hur har lagets prestation varit under året?
-Lagets prestation har varit bra med tanke på att det är vårt första säsong ihop. Vi utvecklas tillsammans under varje träning ihop. Vi har längtat efter 9-manna då vi vuxit ifrån 7-manna.

Vad har du förbättrat under året?
-Jag har utvecklat min spelförståelse, skott och även lagt mycket tid på min fys med hjälp av @buc2013.se.