Ungdomskollen: Fatim Bangus

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Enskede IK:s Fatim Bangus som spelar för deras duktiga F06-lag. De kommer till helgen att spela match och vi har fått intervjua Fatim där hon delar med sig av sina tankar inför matchen.

Dags för match mot Rågsved till helgen, hur känns det?
-Det kommer bli tufft, de är ett bra lag och ligger bra till i serien. Jag har en bra känsla inför matchen och jag vet att laget kommer kämpa och ge allt, så med rätt inställning kommer vi att köra vårt spel.

Hur är lagets form?
-Vi har fysträning varje vecka, starka och hårda träningar så laget är i en bra from. Vi är starka gällande 9-manna och kommer kunna spela vårt spel i 75 min.

Hur är din egen form?
-Min egen prestation har jag inte varit så jättenöjd med under senaste veckan. Dock är jag i en bra form just nu både med tanke på all styrka och löpning vi har kört på träningarna i skolan och med laget. Med tanke på min position som är back är det en bra fördel att vara snabb och stark som jag använder ofta till min fördel i matcher.

Hur ska ni spela för att ta hem segern?
Vi ska spela som vi brukar göra. Ha ett lugn i vårt passningsspel se till att spela oss fram till lägen, egentligen göra det vi tränar på varje träning.