Ungdomskollen: Enzo Andrén

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Enzo Andrén som berättar om vad han vill förbättra samt utveckla inför den kommande säsongen.

Ny säsong på väg att starta, hur känns det?
-Väldigt bra, det ska bli roligt att komma igång på allvar nu igen efter allt med corona också. Hoppas den ordinarie verksamheten kan börja nu i januari också efter allt uppehåll.

Hur tycker du att att din prestation var under förra året?
-Jag är nöjd med min prestation under förra året även om det var en annorlunda säsong. Jag kunde bidra med mycket i offensiven som bidrog till att laget gjorde mycket mål och vann matcher. Det skönt att se att hårt jobb betalar av sig i slutändan.

Vad vill du förbättra inför kommande säsong?
-Det finns alltid saker man kan förbättra, avsluten är en sak, så att jag kan skjuta med både höger och vänster när chanserna väl dyker upp. Nu när vi blir äldre märker man att man inte får så många målchanser längre. Och när man väl får det måste man vara 100 procentig.

Vad är målsättningarna inför året?
-Lagets målsättningar är att vinna så många matcher som möjligt. Att vinna de serier och cuper vi spelar. För att kunna uppnå detta så behöver vi träna hårt och utvecklas varje dag.