Ungdomskollen: Emma Halvarsson

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Emma Halvarsson som berättar om sina tankar och målsättningar inför den kommande säsongen.

Ny säsong på väg att starta, hur känns det?
-Det känns roligt med ny säsong men lite nervöst eftersom jag nyligen bytt lag. Jag är dock extremt taggad på att spela fotboll igen och även extra spännande nu när jag är i en ny och tuffare tränings- och matchmiljö.

Hur tycker du att att din prestation var under förra året?
-Min prestation under förra året var bra. Jag utvecklades som spelare på de flesta plan och fick speciellt visa och förbättra mina offensiva styrkor som spelare. Jag fick en ny syn på spelet fotboll efter att jag var nere på Bosön på riksläger. Fotboll handlar inte bara om planen utan också om förberedelse som kost, sömn och det har lett till att jag har kunnat prestera bättre.

Vad vill du förbättra inför kommande säsong?
-Jag vill främst förbättra min fysik då jag är en ganska liten spelare och för att kunna klara av duellspelet på ett så bra sätt som möjligt. Sen är grunderna alltid viktiga att förbättra så dem ska det såklart jobbas på som vanligt. Jag vill även förbättra mitt defensiva spel för att kunna bidra till laget så mycket som möjligt även bakåt.

Vad är dina målsättningar inför året?
-Mina målsättningar är såklart att utvecklas som spelare på planen men en viktig del jag vill utveckla är min förberedelse. Kost och sömn är viktigt för att jag ska kunna bli så bra som möjligt.