Ungdomskollen: Emil Moscicki

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Emil Moscicki född 2005 som spelar för Åtvidabergs FF. Han berättar om sina egna samt lagets målsättningar för säsongen.

Säsongen är igång, hur känns det?
-Det känns riktigt bra, känns skönt att man kan spela fotboll utan restriktioner. Är första gången jag spelar Division 1 så det ska bli spännande och se hur långt man kan gå.

Vad är dina egna målsättningar för säsongen?
-Mina egna målsättningar är att utvecklas som fotbollsspelare och människa under säsongen. Jag vill även vinna P17-serien och visa upp mig och få mitt namn hört. Jag strävar alltid efter att bli bättre, jag gör allt alla andra gör men lite bättre och lite hårdare.

Vad är lagets målsättningar för säsongen?
-Våra målsättningar som ett lag är att såklart vinna P17 serien, men även att fostra så bra fotbollsspelare som möjligt. Vi som lag försöker alltid bli bättre på allt vi gör. Vi vill göra allt som alla gör fast lite bättre.