Ungdomskollen: Emil Karlsson

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Emil Karlsson som spelar för Hammarby. Han berättar mer om hans och lagets prestationer hittills.

Hur har det gått i seriespelet för dig och ditt lag?
-Serien har börjat bra med en del vinster för oss. Jag tycker att vi fått ett bättre spel något jag är beroende av för att kunna få bra passningar på mina djupledslöpningar.

Vad tycker du om din egen prestation hittills?
-Min egen prestation är jag nöjd med, benen känns rappa, både vänster och höger fot känns lika bra så känslan är positiv både för laget och mig själv. Min egen prestation känns bra men jag ska bli ännu bättre då.

Vad tycker du om lagets prestation?
-Lagets prestation blir bättre hela tiden, jag tycker att det långa spelet med spelvändningar börjar att bli bättre. Det är något som jag vill för att kunna få flera bollar att jobba med i 1 vs 1 lägen från kanten.

Vad är lagets målsättningar för året?
-Lagets målsättning är ganska enkel och det är att vara bäst i Sverige för vår ålderskull.

Vad är dina målsättningar för året?
-Att lyssna på mina tränare som har bra erfarenheter och ta till mig vad de lär ut. Sen vill jag fortsätta att utveckla mig till en tempostark spelare som ska kunna spela mot internationellt bra motstånd.