Ungdomskollen: Elma Brkovic

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Elma Brkovic som utvärderar förra året och som även berättar om sina tankar inför den kommande säsongen.

Om du summerar förra säsongen, hur gick det?
-Som alltid är det tråkigt att säsongen tar slut. Det gick väldigt fort och vi hade en bra säsong. Vi hoppas och tror på fler matcher och cuper under året 2021.

Hur gick det för laget under förra året?
-Vi tränade och spelade som ett lag vilket lönade sig och relaterade till en vinst i F14 serien och framför allt inofficiella SM för F14 som vi spelade på hemmaplan där vi vann med 1-0 mot duktiga Hammarby.

Hur har du förberett dig inför den kommande säsongen?
-Jag har tränat väldigt mycket och kommer försöka att alltid prestera till max. Jag är målmedveten och förhoppningsvis vet vad jag vill i livet. Jag har tränat en del på gym men även hemma på löpbandet vilket har lönat sig då jag förbättrat min kondition,styrka och spelförståelse.

Vad tar du med dig från förra säsongen till årets säsong?
-Under förra året utvecklades jag mycket som person både på och utanför planen. Jag förbättrade min snabbhet, spelförståelse, kondition och styrka. Det gäller att fortsätta med den utvecklingen även i år.