Ungdomskollen: Elle Collén

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Elle Collén som berättar mer om hur säsongen varit både för henne och laget.

Säsongen är slut nu, hur känns det?
-Det känns bra nu när säsongen är slut, jag fortsätter fortfarande spela fotboll (futsal) och vanlig fotboll men jag saknar att kunna spela utomhus.

Hur har din egen prestation under året varit?
-Tycker min prestation har varit riktigt bra, tycker att jag har utvecklats mer sen början av säsongen. Jag som forward fick lite egenträning med en annan tränare och fick lite mer koll på hur skotten ska placeras på mål.

Hur har lagets prestation varit under året?
-Lagets prestation har varit toppenbra, början av säsongen var lite seg. Nu på slutet av säsongen så vart vi bara bättre och bättre tycker jag. Vi fick en ny tränare till laget vilket jag tyckte var sjukt bra då han gjorde en bra uppvärmning med oss och bra övningar och dem övningarna gav verkligen resultat.

Vad har du förbättrat under året?
-Tycker att mina skott har blivit bättre och hur jag placerar dem men också mitt passningsspel har blivit riktigt bra.

Vad skulle du vilja förbättra inför kommande säsong?
-Det finns ju alltid saker att förbättra så jag skulle nog säga att jag skulle vilja skjuta bättre med min vänsterfot. Jag har tränat lite då och då med den hemma men känner att det inte gav resultat. Jag tänger ge mig själv en utmaning på träningarna och det kan jag börja göra redan nu med tanke på att vi spelar fotboll året runt.