Ungdomskollen: Ella Holmström

I lördags så spelade Västerås BK mot Skultuna SK i F16-klassen på Ringvallen i Västerås. Det blev en 5-2 seger till Västerås och vi har fått intervjua Ella Holmström från Västerås BK.

Vad tycker du om lagets prestation?
-Jag tycker att lagets prestation var väldigt bra, den blev bättre och bättre under matchen skulle jag säga. Vi kom in i matchen mer och mer under tiden som gick. Vi rullade bollen bra och när vi väl blev av med den så såg vi till att ta tillbaka den direkt igen! Vi hittade många bra spelalternativ och skapade många ytor och luckor till varandra genom snacket och rörelsen på plan. Alla sökte liksom ny yta när man hade slagit iväg bollen. Det fanns alltid någon att spela vidare till!

Vad tycker du om din prestation?
-Jag själv är väldigt nöjd över min insats i matchen. Jag tycker att jag hade ett bra snack bra matchen igenom, hittade och skapade många ytor som man kunde fortsätta skapa lägen. Alla i laget hade en grym match så det hjälpte ju till att jag kunde få mina ytor på kanten och spela vidare eller dribbla själv. Som sagt tyckte jag att laget hade en väldigt bra match och ingen gav upp vilket resulterade i en vinst.

Vad tycker du att laget ska ta med sig till er nästa?
-Så jag skulle säga att vi tar med oss att ingen ger upp fast man börjar i tidigt underläge och att man fortsätter spela boll och inte stressa sig igenom matchen för att man ligger i underläge.

Vad tycker du att du själv ska ta med sig från denna match till er nästa?
-Jag själv skulle vilja ta med mig att fortsätta våga utmana på kanten och att fortsätta köra mer boll snett inåt bakåt vilket är enklare för dem inne i straffområdet.