Ungdomskollen: Edom Teklesenbet

Vi på Fotbollslivet.se har fått intervjua Edom Teklesenbet född 2006 som spelar för Forssa BK. Han berättar om hur han tränat under sommaruppehållet och även vad hans målsättningar är till hösten.

Vem är Edom?
-Mitt namn är Edom, jag är född 2006 och bor i Borlänge med min mamma och 3 syskon. Mina intressen är att spela fotboll, att vara med familj och vänner samt spela tv spel.

Hur började du spela fotboll?
-Jag började spela fotboll när jag kom till Sverige för ungefär 6 år sedan. YIK var min första klubb men vi flyttade till Borlänge där jag först spelade i Bullemyrens IK men sedan bytte jag klubb till Forssa BK. Jag har spelat i klubben i 3 år.

Hur har du tränat under sommaren?
-Trots Corona pandemin så har Forssa BK erbjudit en säker träningsmiljö och har även försökt och ordna så många träningsmatcher så möjligt. Nu när serien drar igång i augusti så har jag tränat själv för att hålla mig i form till säsongsstarten. Jag har tränat individuellt med min tränare.

Vad är dina målsättningar för resten av säsongen?
-Lagets målsättningar för den här säsongen är att komma så långt så möjligt med laget. Som individ är det att spela så bra som möjligt hela säsongen.